Kategoriarkiv: Tri på Tyren

Tri På Tyren 18. Maj og DM hold 19. maj 2019

Tptcykel

Tilmelding Tri På Tyren

For 17. år i træk afvikler Ganløse Tri-Center i samarbejde med Dansk Triatlon Forbund (DTRIF) årets første åbent vands triatlonstævne som samtidig bliver DM på Sprintdistancen. Tillige afholdes om søndagen den 19. maj 2019 DM hold.

DM hold – læs mere og tilmeld

Til alle deltagere:  Det er et krav, at du inden racedagen læser stævnemanualen

Om Tri på Tyren
Tri På Tyren er et af de få enkeltstarts stævner i Danmark, og afvikles med stor fokus på deltagernes sikkerhed. Stævnet kategoriseres med fire ud af fem stjerner jf. DTRIF’s sikkerhedsklassificering. Ruten er tilrettelagt, så det udnytter den flotte natur omkring Ganløse inklusiv en kuperet cykelrundstrækning på 11,6 km, bla. med Tyren, som har lagt navn til stævnet. Distancen er:

750 m svømning (I Bastrup sø), 23,2 km cykling, 5 km løb

for juniorer og seniorer, mens de yngste klasser kører den halve distance.

Stævnet afvikles under Dansk Triatlon Forbunds stævneregler. Det betyder bl.a. at drafting (at ligge på hjul) ikke er tilladt under cyklingen, ligeson der kræves at man har en gyldig tri-licens på stævnedagen. Se evt. mere om tri-licens under stævnebeskrivelsen

Stævnet drives af ulønnede, frivillige kræfter og overskuddet går ubeskåret til Ganløse Tri-Centers forenings arbejde, herunder til udvikling af vores ungdomsafdeling.

Der er af Skov og Naturstyrelsen givet tilladelse til højest 800 deltagere.

Mere information
Læs mere i menuen Stævnebeskrivelse  og se resultater fra tidligere år  2018 2017 – 2016 – 2015

Omtale af stævnet findes på Ganløse Tri-Center Klubsite og i Frederiksborg Amts avis